Phone

+123-456-7890

Email

info@skincareclinic.se

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Brasiliansk vaxning eller intimvaxning som det också kallas är borttagande av könshår för både män och kvinnor. Denna skönhetsbehandling utförs vanligtvis i två variationer; Traditionell brasiliansk vaxning och Hollywood. Under en traditionell brasiliansk vaxning tas nästan allt hår bort från hela intimområdets fram- och baksida. Kvar lämnas ett välformat område av hår på framsidan av könet. Hollywoodvarianten innebär borttagning av allt hår inom hela intimområdet. Namnet “Brasiliansk vaxning” kommer givetvis från Brasilien där det blev mode att vara helt rakad under bikinin.

Effekterna av en brasiliansk vaxning är len, mjuk och hårfri hud. Varför denna skönhetsbehandling har blivit så populär beror på två faktorer. Först och främst är det en frihetskänsla att slippa raka sig regelbundet. Rakning måste ske med väldigt korta intervall för att det ska vara lent och hårfritt i det intima området. Dessutom kan det vara väldigt omständigt att raka sig mellan skinkorna. Med brasiliansk vaxning slipper du alltså raka dig på ett långt tag och sparar därmed otroligt mycket tid. En ytterligare faktor som drivit denna trend framåt är just resultatet: len och mjuk hud. Dem som provar brasiliansk vaxning för första gången blir oftast positivt överraskade och det sägs att den lenhet och mjukhet som upplevs efter behandlingen är svår att toppa. 

Snyggt eller konstigt?

Absolut en relevant fråga efter man gjort sin första vaxning. Känslan därpå kan vara märklig eftersom att man måste inta alla möjliga positioner för att kunna komma åt samtliga hårstrån. För att du som klient ska känna dig trygg och bekväm under hela din vistelse på salongen krävs att du uppsöker en salong där man jobbar på ett respektfullt och behagligt sätt. Att göra brasiliansk vaxning på Ellies Hudvårdssalong är utan tvekan ett bra val om du vill genomgå en trygg och bekväm brasiliansk vaxning. Resultatet av en brasiliansk vaxning är utan tvekan snyggt, men det krävs också att första upplevelsen känns fullständigt bekväm, för brasiliansk vaxning kan lätt upplevas som konstigt första gången. Med tiden så blir man van vid proceduren och då är det inte längre så märkvärdigt samtidigt som den snygga effekten av vaxningen alltid förblir vacker och attraktiv.

Recommended Articles